Domov > Intuicija eRevija >

Avtorji Intuicija eRevije

Teja Melinc

Teja Melinc

Teja Melinc je ustanoviteljica portala www.Intuicija.si, Šole Intuicija, založbe Annai Publishing in urednica Intuicija eRevije. Je avtorica mnogih licenčnih izobraževalnih programov in svetovanj. V svojem delu se posveča posameznikom, ki želijo aktivno sodelovati v dvigu kolektivne zavesti. Deluje tako doma kot v tujini. V letu 2015 je odprla prvo duhovno spletno šolo - SPLETNO ŠOLO INTUCIJA, v okviru katere poučuje visoko kvalitetne spletne tečaje.

Preberi več »
Alneja Gašpar Horvat

Alneja Gašpar Horvat

Alneja je avtorica inovativnega programa “Rojstvo metulja” za pomoč pri zanositvi, ki je namenjen ženskam in parom, ki se že dalj časa trudijo zanositi ali so šli skozi težko izkušnjo splava. Program je zasnovala na podlagi osebne življenjske izkušnje in vanj vključila različne duhovne, energetske, osebnostne in druge alternativne tehnike in metode, ki so se izkazale za izjemno učinkovite.

Preberi več »
Karmen Plavčak

Karmen Plavčak

Karmen Plavčak v okviru Šole Intuicija™ deluje na področju numerologije. Za vas je pripravila osebna svetovanja, numerološke analize in tečaje na temo numerologije. Na izjemno iskren način želi vsakemu posamezniku prebuditi in ozavestiti njegove potenciale, darove, s pomočjo katerih bodo vaši izzivi in naloge v življenju zagotovo bolj obvladljivi kot do sedaj. V Intuicija eReviji Karmen Plavčak piše o numerologiji, povezanosti števil z vsakodnevnimi situacijami, odnosi ...

Preberi več »